Om MTL

MTL Entreprise er stiftet af Mikael Taulbjerg Lindtoft. Jeg er 26 år og er gift med min kone Christina, som jeg har kendt i 17 år. Vi bor i et dejligt hus i Hvidovre med vores store Mastiff på snart 5 år.

Hvorfor blev jeg håndværker? I min familie er alle mændene håndværkere, og min far har været selvstændig VVS’er siden før jeg blev født, så på den måde kan man vel sige, at jeg har håndværk i blodet. Jeg har altid været med på arbejde og jeg har altid elsket faget.

Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og ligeså snart jeg blev 15 år, tog jeg VVS-uddannelsen. Som 18-årig i 2012 blev jeg så selvstændig VVS’er, og har været på rigtig mange sager igennem årenes løb. Hurtigt fandt jeg dog ud af, at mange store byggesager forløber bedre, hvis der er en, der har det overordnet ansvar, som kan finde ud af det. Derfor valgte jeg at oprette MTL Entreprise, hvor vi kan stå for hele byggeprojektet, og på den måde sikre, at kvaliteten af arbejdet bliver overholdt hele vejen igennem.

Men hvad er mit mål med mit håndværk? Jo ser du, mit mål er at gøre byggeprocessen nemmest muligt for dig. Jeg eller en af mine samarbejdspartnere kommer ud og vurdere opgaven. Mine 10 års erfaring gør, at jeg ofte ser rigtig mange muligheder som private ikke har tænkt over. Jeg kan derfor guide og vejlede sådan, at i får det bedste resultat. I MTL Entreprise bliver vi ved med at arbejde indtil, at du er tilfreds. Når vi står med en færdig opgave, og i er glade, så ser jeg mig som hverdagens supermand.

Hvorfor MTL Entreprise

10 års erfaring

Vores erfaring gør at vi levere et perfekt produkt hver gang.

Kvalitet

Vi står altid indenfor arbejde af den højeste kvalitet, uanset om det gælder servicen eller vores materialer.

Hurtig udrykning

Er skaden sket, så er vores døgnservice hos jer indenfor en time.

MTL Entreprise ApS
Engholm Allé 22
2650 Hvidovre

CVR: 41375000

kontakt@mtlentreprise.dk

+45 60 80 96 75